2025 123. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2025 14:37
“Kendi hayatımı yaşıyordum. Hiçbir zaman kontrolü elden bırakan biri olmamıştım. Hep kendi küçük dünyamda yaşamıştım. İnsanlardan uzak durarak. Sanırım bunun benim başa çıkma yöntemim olduğunu söylemek yanlış olmazdı. Kendimi böyle korumayı öğrenmiştim çünkü bugüne kadar kimse benim için bunu yapmamıştı. Ancak bu gece sonunda kendimi bırakıyor, sonsuz ihtimalleri kucaklıyordum.” Kitap tam bir Halloween kitabı okurken tüm tabularınızı kenara bırakarak okumanız gerekiyor çünkü kitap bir dark romance türüne ait ve kesinlikle fazlasıyla dark bir temaya sahip satanist tarikatlar ve başka tarikatlarında içerisinde bulunduğu bir kitap aynı zamanda çoklu ilişkiyi normalleştiren bir kitap olduğu için lütfen sadece türü sevenler okusun ve bildiğim kadarıyla kitap satışa açılmayacakmış ben fuardan aldım Ana karakterlerimiz üç erkek Damien Jensen ve Micah karakterlerini okuyoruz Jensen ve Micah aynı yetimhanede kaldıkları için zaten çocukluktan beri arkadaşlardır bu arkadaşlığa sonradan Damien dahil olur ve Damien’da korkunç bir çocukluk geçirmiştir babası satanist tarikatın üyesidir ve Damien’a çocuk yaştan itibaren insanları nasıl öldürdüğünü izletir hatta dahada ileri giderek çocuk yaştayken Damien’a birini öldürmesini emir olarak verir yıllar sonra bu üç çocuk bu satanist tarikatı yok etmeyi hedefleyen bir tarikata karışırlar ve asıl konuda buradan itibaren başlar tarikat bu üç adama Quinn isimli kızı korumasını söyler her şey buradan sonra başlar bu üç çocukluk arkadaşı yıllardır takip ettiği bu kıza aşık olurlar yukarıda söylediğim gibi kitap bir dark romance çoklu ilişki ve bir çok tabuyu hiçe sayarak yıkıyor bu durumlardan hoşlanmıyorsanız hele ki üç psikopatın bir kıza aşık olduğu dark romance türünü sevmiyorsanızsa bu kitaptan uzak durun ben okurken rahatsız olmadım dark romance türünü seviyorum ve okuması benim için keyifliydi türü sevenlere tavsiye ediyorum
Gölge & KanMolly Doyle · Lapis Yayıncılık · 202551 okunma
Tek kitap mı yoksa seri mi
Can
Yan novelları var ama devamının çevirileceğini sanmıyorum