Puan vermedi·320 syf.··Beğendi
···Okunma: 17 Aralık 2025 15:39 İmera Fera
Esme; kendi halinde, inatçı, hayattan keyif alan,sakin, kendiyle mutlu olan, yirmi altı yaşında bir kız olup; mimarlık okurken kendini fotoğraflar çeken bir fenomen olarak bulur. Karadeniz turuna katılan Esme orda bir adamin fotoğrafını çeker ve sosyal medyada paylaşarak onu bulmasını ister. Ne olduysa bu paylaşımdan sonra olur
Çakır Efe ise; tam bir Karadeniz erkeği biraz sert, biraz mesafeli ama altında kocaman bir kalp taşıyan o karakterlerden. Konuşurken çok şey söylemiyor belki ama duruşuyla, bakışıyla, araya sıkıştırdığı tek bir cümleyle bile iz bırakıyor.
Payelll bizi öyle güzel bir aşk hikayesine götürüyor ki okurken kıkırdamamak mümkün değil bu tarz kitapları seviyorum keyifli vakit geçirtiyor ve “bir kahve daha alayım da biraz daha okuyayım” kitabı
Okurken seni yormuyor, aksine içine çekip yüzünde küçük bir gülümse bırakıyor. Yazarın kalemi gerçekten çok akıcı; diyaloglar doğal, karakterler canlı. Sanki yan masada oturup sohbet eden iki insanı dinliyormuşsun gibi.
Romantik tarafı dozunda, baymıyor ama kalp ısıtıyor. Üstelik sadece romantik değil; araya serpiştirilen espriler, tatlı atışmalar ve küçük yanlış anlaşılmalar var ya… İşte oralarda insan istemeden gülümsüyor. “Ay çok tatlılar” dediğin sahneler bol
Bence en güzel tarafı şu: Aşırı dramatik olmadan, gerçek hayata yakın ama yine de keyifli bir romantik komedi tadı vermesi. Okurken kafanı dağıtıyor, ruhunu hafifletiyor. Tam böyle akşamüstü, kahveyle ya da gece lambası altında okunacak türden.
Kısacası; kalbi yormayan, yüzü güldüren, romantik-komedi sevenlerin rahatlıkla seveceği sıcacık bir kitap. Bitince de “keşke biraz daha olsaydı” dedirtiyor