2025 125. kitabı
Tüm kitapsever dostlarıma mutlu akşamlar kitaplarla güzelleşen vakitler diliyorum Yayınevinin kaliteli baskısı ve başarılı çevirisi ile bizlere ulaşan kitap psikolojik gerilim türünde olup, her bir sayfasında merak ve heyecan duygularımı ayakta tutarak keyifli bir okuma deneyimi sundu. Heather, kocası ve iki oğlu Theo ve Finn ile mutlu bir aileye sahiptir. Kocası Liam popüler bir milletvekilidir. Son zamanlarda ilişkilerinde biraz sıkıntılar yaşanıyor olsa da birliktelikleri sürmektedir o talihsiz geceye kadar. Heather ile Liam bir gece, Liam'ın evine ve çocuklarına karşı fazla ilgi göstermeyip zaman ayırmadığı için tartıştıkları o gece her şey değişir. Heather o gece uyandığında, Liam'ı koltukta etrafı kanlar içerisinde ölü bulur ve hikâye başlar. Liam'ın ölümü şehirde büyük bir çalkantıya sebep olur ve Heather hiç beklemediği bir şekilde tüm suçlayıcı okları kendi üzerinde bulur. Heather'a tuzak kurulmuş, suçlu ilan edilmiş ve hapse atılmıştır. Heather bir an da her şeyini kaybeder. Kocasını öldürmekle suçlanan Heather masum olduğunu ne kadar ugraşsada bir türlü ıspatlayamaz ve on yıl hapis yatar. Bir anda kararan hayatı on yıl sonra şartlı tahliye ile son bulsa da asıl mahkumiyet dışarda onu beklemektedir. Çünkü oğullarına kavuşamayıp onları bir süre uzaktan izlemek ve masumiyetini ortaya çıkarmak zorundadır. Bu da hiç kolay olmaz. Heather'in hayatını geri kazanmak ve suçsuzluğunu ispatlamak için giriştiği, çocuklarına özlem duyan bir annenin çırpınışlarını, hayal kırıklıklarını okuyoruz.
AnneT. M. Logan · The Kitap · 2025250 okunma