2026 7. kitabı
Merhaba kitap dostlarım Bugün beni ilk sayfasından itibaren içine çeken, temposuyla nefesimi tutturup duygusuyla kalbimi ısıtan bir kurgu ile geldim.Yazarın kalemiyle ilk kez tanışmama rağmen sanki uzun zamandır tanıdığım bir sesle konuşuyormuşum gibi hissettim. Bu hikâyede;babasının bıraktığı mirası korumak için gözünü bile kırpmadan ateşin içine yürüyen Sıla’nın cesaretine,kırılgan ama güçlü duruşuna tanıklık ediyoruz.Bir proje tamamlamaktan çok daha büyük bir savaşın içinde olduğunu anladığında ise yanında devletin en güvenilir isimlerinden oluşan Kurtlar Timi beliriyor.Ve elbette kader ona istihbarat koridorlarında çarpıştığı o adamla—Aybars’la—yolunu yeniden kesiştiriyor. Aybars…Yetimhane yıllarının sessizliğinde büyüyüp devletine adanmış bir ruha dönüşen,yaralarını içine gömen ama doğru bildiği her şey için savaşmaktan geri durmayan bir adam.Onunla birlikte Libya’nın zorlu atmosferine,görevlerin ağırlığına ve taşıdığı sorumluluğun bedellerine de ortak oluyoruz.Geri döndüğünde ise tesadüf sandığımız bir karşılaşmanın aslında kaderin ince ince ördüğü bir bağ olduğunu fark ediyoruz.Hem ekipler hem de iki kalp;tehditlerle,ihanetlerle ve zorlu seçimlerle sınanıyor.Ama en çok da birbirlerine duydukları güvenle…Sıla’nın sakladığı bileklik,Aybars’ın taşıdığı geçmiş ve geleceğe dair umutları hepsi bir araya gelip okuru duygu dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Kitabın sonuna geldiğimde kelimenin tam anlamıyla dona kaldım.Özellikle final kısmında öyle bir yerde bırakıyor ki,insan istemsizce “Hayır, burada bitemez…Burada bitmemeli diyor.Devamında neler olacağını düşünmeden duramıyorum.Dilerim bizi çok uzun bir ara beklemez neden mi?Çünkü bu hikâyenin peşini bırakmak pek mümkün görünmüyor.Eğer aksiyonla örülü ama kalbin tam ortasına dokunan bir hikâye arıyorsanız bu kitap tam size göre. . Çağatay Düz .Vera kitap Yayınları .bibliyofil okuur
Kurtların GölgesindeÇağatay Düz · Vera Kitap · 202596 okunma