2025 387. kitabı
𝗕𝗥𝗢𝗡𝗭 𝗩𝗹 ~ 𝗠𝗲𝗰𝗻𝘂𝗻 Herkese Merhabalar... Sizlere bu yola veda ederken favori serimin son çıkan kitabı ile geldim. Evet evet serimizin son kitabı ama bir son değil çok şükür ki onlar ile bir kez daha buluşacağız. Zira ayrılmaya pek değil hiç mi hiç hazır değilim. Ahhh keşke bu seriyi dizi ya da film olarak izleyebilsem nasıl ama nasıl isterdim. İzleme zevkim kesinlikle katlanır. İnşallah duyulur, görülür ve onları canlı canlı görmek nasip olur. Yok böyle bir anlatım, yok böyle konu akışı soluksuz okumak ise artısı. Diyorum ya bu seri benim için yılın en en iyilerinden oldu hem de her kitabı ile. Bakalım son kitapta neler olacak tabikisi dört gözle bekliyorum. Ahh kitabın sonunda yazarımız Hisar'ın doğum gününü kutlayıp iyi ki yazmışım seni diye not düşmüş veee dedim ki iyi ki iyi ki yazdı ve biz de iyi ki okuduk. His ve Bronz Yavaş yavaş değil tam hızla gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor. Tam da üçüncü kitabın bittiği yerden dördüncü kitaba hızlı bir giriş yapıyoruz. Ahh Yasmin sen neler yaşamışsın böyle içimizi deldin geçtin. Ama aşkı değil de bu yaptığın fedakarlığı da herkes yapamaz ki sana helal olsun. Tabi bizi biraz korkuttun. His ahh benim canım küçük kız çocuğu yaşadıkların ortaya çıktıkça böyle güçlü bir kadın olman zaten kaçınılmazdı. Biz de senin dik duruşu yaktığın her mumu için için nasıl eridiğini görüyoruz. Bir yanda el bebek diğer yanda gül bebek. El bebek His gül bebek abisi... Bu kitapta o sırlar da açığa çıkıyor asıl şimdi yalanlar içinde büyütülenin abisi olduğunu öğreniyoruz. Veee ben ne yapacak deli gibi merak ediyorum ama kitabın sonunda beşinci kitaptan alıntı var ki şok resmen ben gümbür gümbür geliyorum diyor. His diğer yandan Bronz ile ilgili izler aramaya başlar. İkisi güçlerini birleştirip daha da güçlü olup aynı zamanda da duygularını açığa vurup göstermeye başlayınca off dedim yandı Arkana İmparatoriçe ve İmparator bir arada gerisini onlar düşünsün değil mi ama Onları ayırmak için geçmişte be şimdi yapılanlar ise bizi şaşkına çevirdi. Neyse ki şimdi bir aradalar daha güçlü daha aşık. Onların hikâyesini okurken zaman nasıl geçti anlamayacaksınız. Bu seriyi okuyan asla pişman olmaz! #bronz4 #seldacacomments
Bronz 4Özge Naz · Guardian Yayınlarını · 2025442 okunma