·832 syf.····Okunma: 19 Aralık 2025 01:01 çevrilmiş 27 kitaplık seride okumadığım kitaplar arasındaydı. Bu 25 numara. Daha çevrilecek kitap var. official_lkhamilton kurgu fabrikatörü. Ama diğer serisi duruyor. Öyle mi bitti yoksa daha sonra mı devam edecek bilsek iyi olurdu.
Bu kitabında İrlanda'ya gidiyoruz. Büyüyü seven topraklar ve söylentilere göre vampirin yaşamadığı düşünülen tek ülke. Ancak birbiri üstüne yeni vampirler ortaya çıkarken cinayetler de peşi sıra geliyor. Anita'nın erkek versiyonu olan hatta ortağı olan Ted'in Anita'nın yardımına ihtiyacı var. Malum Anita evrenin en güçlü nekromensırı
Ama sorun şu ki vampirlerinden birinin yaratıcı hâlâ İrlanda'ya yaşıyor ve bu kişi çok çok kötü. Anita başa çıkacak tabii ama feda edilenler de olacak.
Anita'nın haremine bayılacaksınızşanslı kadın vesselam. Seri tam bir fantastik öğe cenneti hatta mitoloji ve aynı zamanda kendi ürettikleri de var. Her kitabında yazarın zekasına hayran kalıyorum. Hem fantastik hem polisiye şahane
Gözünüz korkmasın kitap sayısından. Her kitapta farklı şeyler oluyor ve kendini kesinlikle okutuyor. Yeni kitaplar gelse de okusak doymadım ben.
Efenim dehşet ve ibretle en sevdiğim seri tavsiye edilir.