2025 44. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2025 14:03
Yazar diyor ki ; hakikat üzerine kafa yorarım. Hakikat , gerçekte olduğu gibi midir, yoksa insanların olmasını istediği gibi mi şekillenir ? Bu roman işte burdan çıktı. İki tane yakın arkadaş var . Park Soın ve Ci Cuyon . Park Soın öldürülüyor ve hemen hemen herkes bu durumdan yakın arkadaşı Cuyon'u sorumlu tutuyor. Çünkü Cuyon Soın'le arkadaşken ona hep zorbalık yapmış , küçümseyici davranmış. Soın fakir diye diğer çocukların da hakir görmesine maruz kalmış. Olaylar aslında herkesin bildiğinin aksine biraz farklı. ANCAK bunu kitabın bitiminde anlıyorsunuz. Kitabın kapak kısmında yazan '' TEK BİR GERÇEKLİK YOKTUR , BAKIŞ AÇISI VARDIR.'' sözü de zaten işte tam burada anlam kazanıyor. Kitapta argo ifadeler var ama zaten yazar bunu baştan belirtiyor. Yine de eğer bu konuda hassassanız okumayabilirsiniz. Aslında bu kitap hiç tarzım değil :) ama seri kitabı olduğu için ikincisini de alıp okuyacağım galiba . Çünkü hiç ummadığım şekilde bitti. Size tavsiye etme konusunda da kararsızım. İlk gençlik yaşındakiler sever bence ama daha edebi yönde kitap okumak isteyenler burun kıvıracaktır. İşte böyle. Bir incelemenin daha sonuna geldik. Herkese keyifli okumalar ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Kitap
Arkadaşı SuçlamakLee Kkoch-Nim · Athica Yayınları · 2023925 okunma