2025 59. kitabı
️ Hayran olduğunuz kişinin, Bir caniye dönüşmek üzere olduğunu fark ettiğinizde... Kaçmak için ya artık çok geçse? . . ️Güvenimi kazanıp beni en zayıf anımda, en zayıf noktamdan vuracaksın değil mi? . . ️Ben söylemiştim demek istemiyorum ama insan kendi hayat derslerini kendi tecrübe etmeden anlamıyor.. . . ️ Merhabalar sevgili kitap dostlarım. Sevgili, Aynil Onur Yüksel kaleminden okuduğum ve diğer iki kitabı gibi elimden bırakmadığım bir eser Kış Güneşi ... Psikolojik Gerilim ve aşk romanları olmazsa olmazımdır... İşte Kış Güneşi , bu iki alanı da içinde ustaca barındırmış dolu dolu doyurucu bir okuma deneyimi sunan bir eser. Sonay ve Selen ikilisi ile tanışmak için hazırsanız başlıyoruz . . ️ Selen Önder... Türk Dili ve Edebiyatı mezunuydu ve iş bulması gerekiyordu.. Yazdığı hikaye ve makalelerin yanı sıra, basılmayı bekleyen 440 sayfalık bir romanı vardı. İzmir'de yaşıyordu ... Ani bir kararla İstanbul'a gelmişti. Çünkü, hayranı olduğu dünyaca ünlü yazar Sonay Çelikel'in asistanı olmak istiyordu ve seçmelerde hazır bulundu. Seçmeleri beklerken de kitap okuyordu.. Hatta kitap okuyan tek adaydı.. . . ️ Sonay Çelikel... Adayları memnuniyetsiz şekilde inceliyordu... Bu seçmelerin zaman kaybı olduğuna artık emindi.. Taa ki, elinde kitapla sıra bekleyen adayı görene kadar... . . ️ Çalışmak için bir araya gelen bu ikili , hayatlarının geri dönülmez şekilde değişeceğinden habersizdi elbette... Sonay , bir adada oturuyordu.. Selen ise , adaya gidip gelmek zor olacağından köşkte bir odada kalması teklifiyle gelen Sonay Bey'in teklifini kabul etti. Korku ve cinayet romanları yazan bir adamla aynı evde kalmak fikri birazcık ürperti veriyordu elbette...Ve tabii , rüzgar adanın tepesindeki eski köşkün etrafında eserken çıkardığı o korkunç sesler hiç de yardımcı olmuyordu... . . ️ Peki ya havadaki aşk kokusu.. Siz de hissettiniz mi o kokuyu... Ancak, Sonay Bey'in geçmişinden gelen o karanlık peşlerini bırakabilecek miydi? Selen'in aşkı her şeye çare olabilecek miydi? Alternatif iki son, merakla okuyacağınız harika bir kurgu sizleri bekliyor der, hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kitapla Kalın
Kış GüneşiAynil Onur Yüksel · Ange Yayınları · 202364 okunma