2025 30. kitabı
Okunma: 20 Aralık 2025 13:02
Siz hiç disasiyatif kimlik bozukluğu (DKB) yaşayan birinin hikayesini okudunuz mu? Size şöyle anlatayım, sizin çift karakteriniz var. Diğer karakteriniz tam bir Canavar Size bugün Deniz'in hikayesi ile geldim. Deniz'in babası başka bir kadın için evi terk eder. Bu durumu kaldıramayan kardeşi Esin 17 yaşindayken intihar eder. Esin'in intiharına annesi dayanamaz. Deniz hayatta tek başına kalmıştır dememi beklediniz dimi? Hayır onu her anlamda destekleyen, sevgisi ile büyüten Canan vardır. Deniz'in geçmişte yaşadığı tramvalar disasiyatif kimlik bozukluğuna yakalanmasina sebep olmuştur. Deniz ne zaman kendini çaresiz, güçsüz, değersiz, başarısız hissetse ikinci karakteri sahneye çıkıyor. Defalarca tedavi görsede ikinci karakter maalesef gitmiyor. Peki kitabın sonu mu ? Sadece şunu söyleyebilirim Deniz bu sonu haketmedi. Ben bu tarz psikolojiyi içine alan hikayeleri seviyorum.Kitap psikolojiyi içerisine almakla yetinmeyip Deniz'in psikolog sesansları ile bilimsel bilgiler de barındırıyor. @sulesarpkayairez in ikinci kitabını okuyorum. Ama her kitabı bana kendini hayran bırakmayı başarıyor. Ben şimdiden #düğüm kitabı için gün sayıyorum.Kaleminize sağlık.İyiki okumuşum
N HarfiŞule Sarpkaya İrez · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202519 okunma