Merhabalar
Bugün Yaralasar serisinin ikinci kitabı ile geldim. Yazarın konuları anlatım tarzı çok güzel ben kalemini severek okuyorum.
"Ölülerden korkma yaşayanlar daha tehlikeli."
" Ben affederim affetmesine de yaşadıklarım susmuyor. Çünkü bu hayatta benim için kimsenin karşılıksız birşey yapmayacağını öğreneli çok oluyor..."
Ben Sedef'i ( Yankı) okumayı çok sevdim. Yaralı minik kuşum. Allah var yan karakterleride severek okuyorum. Hem çok iyiler hemde komik.
Ama bir kişi daha var ki Alaz beyciğim onu okumayıda çok çok sevdim. Özellikle onun ağzından okumak düşüncelerini bilmek güzeldi. Naif adam gibi adam behhh.
Sedef artık seçimini yapmak ister ve o damgacıdan kurtulmaya kararlıdır. Ekibe yeni katılan yarasaların da katılmasıyla eğitmenlerin işi dahada zorlaşır. Bu olayı fırsat bilen damgacı. Tüm kozlarını oynamaya başlar. Başı bir türlü beladan kurtulmayan Sedef'in imdaadına he zaman, her koşulda Alaz yetişir.
Ama Sedef öyle bir yol izlerki avken avcı olur. Artık damgacı bizden korksun. Sedef peşine düşmüştür. Ya Sedef av olup damgacının olacaktı. Yada Sedef avcı olup damgacıyı ortadan kaldıracaktı.
Soluksuz bir kovalamaya şahitlik etmeye hazır mısınız?
Kovalama sonrasında kazanan taraf kim olacağını son hamleleri izlerken öğreneceğiz...