2025 8. kitabı
Okunma: 20 Aralık 2025 23:16
Hayat Cesurlara Torpil Geçer kitabını merak ederek okudum; motivasyon ve cesaret teması etrafında şekillenen bir anlatım sunuyor. Kitap, konfor alanından çıkmak, risk almak ve adım atmak gibi kavramları sıkça vurguluyor. Akıcı ve kolay okunur olması, özellikle bu türe yeni başlayanlar için bir avantaj. Ancak okudukça, aynı mesajların farklı cümlelerle tekrarlandığını ve içeriğin derinleşmeden ilerlediğini fark ettim. Kendi adıma, cesaret kavramının psikolojik yönüne, insanın iç çatışmalarına ve “neden korkuyoruz?” sorusuna daha fazla inmesini beklerdim. Kitap, iyi hissettiren ama etkisi kısa sürede geçen motivasyon cümleleriyle ilerliyor. Bu yüzden okurken “tamam, anladım” hissi sık sık baskın geldi. Okudum ama bana çok hitap etmedi; daha çok içsel farkındalık ve sorgulama arayan biri olarak beklentimi karşılamadı. Kimler Okumalı? Motivasyon kitaplarına yeni başlayanlar, hızlı ve akıcı bir okuma isteyenler. Kimler Pas Geçebilir? Psikolojik derinlik, içsel sorgulama ve kalıcı etki arayan okurlar.
Hayat Cesurlara Torpil GeçerBircan Yıldırım · Destek Yayınları · 20183,750 okunma