Eleanor insanları boyunduruğu altına aldığı acımasız bir zaman çizelgesi yaratmıştır. Son savaşlarında ki başarısız girişimlerinden sonra Joan, Nick ve Aaron bu yeni zaman çizelgesinde Eleanor 'u durdurmak için tekrar plan yapmaya başlarlar.
Bu seriyi ne kadar çok sevdiğimi anlatamam. Karakterleri ve dünyası kesinlikle favorilerimden. İkinci başrol sendromu yaşayacağım için bu kitaba başlamaya bile çekiniyordum. Ama Vanessa Len mükemmelsin. Olimpos yayınlarına verdiğin röportajdaki gülümsemelerinden birşeyler yapacağını bilmeliydim. Tek bir kitapta Nick ve Aaron shiplettin ya(gerçi enemies to lovers takıntısı olan biri için çokta zor olmadı). Gerçekten en nefret ettiğim trope olan aşk üçgenini çok güzel birşeye dönüştürdü. Ve bu dönüşümlerde gözyaşlarıma hakim olamadım. Aaron'ın kendine olan güvensizliği her zaman beni yıkan bir şeydi. Kendine mutluluğu bile hak görmemesi ve buna inanması. Elindeki tek güzel şeylerin giydiği kıyafetler olması. Sonunda mutluluğu bulmasını okumak gerçekten güzel bir duygu. Aaron Oliver hep favorilerimden olacaksın.(╥﹏╥)♡