2025 155. kitabı
UYKUNUN FORMÜLÜ ~ KAMİL İÇÖZ İçerik; Kurgudışı & inceleme Uykunun bedene etkileri Uyku için manevi reçeteler Kaliteli uyku 61 sayfa Selam arkadaşlar. Hemen hemen herkesin yaşadığı uyku sorunu için sizi yönlendirebilecek bir kitapla geldim. Psikolojik Danışman @kamil.icoez in kaleme aldığı bu kısa kitapta; bedenimiz kadar ruhumuzun da uykuya duyduğu ihtiyaç, uyku adabı, uykuyu kaçıran sebepler, Kur’an ve sünnete uyarak kaliteli uyku geçirmenin yollarını bulacaksınız. Bir nevi uykunun maddi ve manevi reçetesi. Siz de bu bilgilerden istifade etmek istiyorsanız kitabı alıp okumalısınız. Ben 2026 yılı için şimdiden uyku düzenimi oluşturacak bir liste hazırladım. Sıra sizde… Okuma listemin 1634.kitabı… kKitabı Melis Ünler nin #harflerleokuyoruz etkinliğinde bu ayın U-Ü harfli kitap tercihim olarak ve 100 sayfadan az kitaplar okudugumuz #kısakısaokuyoruz etkinliklerinde okudum. #kitaptanalıntı “Ortada bir sorun varsa, mutlaka o sorunu doğuran sebepler de vardır. Uykusuzluk gibi yaygın bir problemle karşı karşıya olan bir insan, eğer bu durumu gerçekten bir “Sorun” olarak görür ve sebeplerini fark ederse, çözüm yollarını da aramaya başlar. Çünkü farkındalık, iyileşmenin ilk adımıdır. Uyku; Rahman olan Rabbimi-zin, kullarına lütfettiği ilâhî bir nimettir. Ve bu nimeti en doğru şekilde değerlendirmek için bizlere bir formül sunulmuştur.”
Uykunun FormülüKamil İçöz · Olipso Yayınları · 202551 okunma