Martin Eden HARİKA!!!
2025 24. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2025 22:34
Samimiokur’un (Damla N. Archeron) tavsiyesiyle kitabı okumak üzere almıştım ve okunmak üzere beni kitaplıkta beklerken hoş bir rastlantı üzerine bir ödev olarak okudum. Bu okumamı bir miktar zorlaştırdı lakin bunun kitapla bir alakası yok. Bence kitap son zamanların en çok satan klasiklerinden olmasının yanı sıra ülkemizdeki bir çok kişinin okumadığını düşünüyor ve şayet bu eserden mahrum kalmış olmalarına üzülüyorum. Kitabın içindeki gerçekçiliğin yarı otobiyografik olmasından kaynaklandığını biliyorum ve bu gerçekçiliğin son derece güzel yazılması beni çok etkiledi. Daha önce çok kitap okumamış olsam da önceden böyle güzel kurgulanmış kitap okumadım hayatın zorluklarını birebir yansıtıyor olması okuyucuyu daha derinden etkiliyor. Kitabın içindeki olaylar insanların gerçek yüzlerinin düşüncelerin açığa çıkması beni gerçek dünyayla tekrar ve tekrar yüzleştirdi. Eğer aklınızda bu kitabı okuma düşüncesi varsa bir dk daha beklemeyin!
Martin EdenJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025134,8bin okunma