Her yaşam milyonlarca seçim ihtiva eder ..!
2025 94. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2025 07:27
Bu hayattan başka hayatlarınızın da olabileceğini söylesem ya da ölmek istediğinizde ,ölüme teşebbüs ettiğinizde bir kütüphanede karşılanacağınızı ve size hayatta ki pişmanlıklarınızı telafi etme şansı verileceğini söylesem ne düşünürsünüz ? en başa hangi pişmanlığınızı koyarsınız? Ya da kendim için düşünecek olursam eğer .Evlenen ben ? Kariyer yapan ben? Ya da hayallerimin peşinden koşan ben ? Hangi hayat bu hayatımdan daha iyi olabilirdi? Nora Seed , yani kahramanımız hayatının artık yaşanmaya değer olmadığını düşündüğü bir gece kendini gece yarısı kütüphanesinde buluyor . Ve Bayan Elm 'in o meşhur sözüyle bütün macerası başlıyor " yaşamla ölüm arasında bir kütüphane var ". Bu kütüphanedeki raflar sonsuza kadar gider . Her kitap yaşamış olabileceğin başka bir hayatı yaşama şansı sunar sana . Farklı seçimler yapmış olsan , şuan nasıl bir hayatın olacağını görürsün..Pişmanlıklarını telafi etme şansın olsaydı, bazı konularda farklı davranır mıydın ? " . Bu hayatta her şey bizler için üzülmek ,mutlu olmak, düşmek ,yara almak vs.. önemli olan yaşamak için verdiğimiz çabadır . Hayatımızı bu denli yaşanılır kılan da bu çabalardır. Keyifli okumalar
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,1bin okunma
incelemeden sonra listeme aldım hocam :)
G.Kader Eker
Ne güzel 👍☺️