·418 syf.····Okunma: 23 Aralık 2025 19:38 Omegaverse evreninin sadece ficlerde olduğu zamanı geride bırakmışız herhalde. Çoğu yabancı bookstragramın omegaverse kitaplarını önerdiğini görüyordum ve sevdiğim bir hesabın bu kitap ve seri hakkında harika yorumları olunca okumaya karar verdim. Ve evet, sevdim.
Evreni ve alfa omega ilişkisini güzel yansıtmış yazar. Bazı evrenlerde alfalar çok baskın olur, omegalar pasif kalır ve günümüz dünyasının dışına pek çıkmamış gibi hissettirir. öyle evrenleri pek sevmiyorum ben. Burada, her ne kadar bambaşka bir dünya var diyemesek de, omegaların alfalara ihtiyacı olduğu kadar alfaların da omegalara ihtiyacı var. Alfalar, omegalar mutlu olsun diye yaratılmışlar gibi hissettiriyor, onları mutlu edemezlerse kendileri de mutlu olamazlar çünkü. Ve tabii mpreg var. Çok sevdiğim bir trope değil aslında, ficlerde de sevmiyorum ama şans vermek istedim yine de.
Güzeldi, duygu yoğunluğu fazlaydı. Angst ağırlıklı olarak mutlu sonla biten bir kitap. Yazarın da yazım dili baya iyiydi, okuttu kendini. Serinin devamını da okumayı düşünüyorum.