·400 syf.····Okunma: 24 Aralık 2025 00:18 Kitapta yetimhanede büyümüş 3 arkadaş sivil olan burak elif ile evlenip ipek adında bir kız çocuğu dünyaya getirir. Elif trafik kazadında vefat ettikten sonra kızı ipeği istemeyen baba burak ipeği yetimhaneye vermek ister ve elifin en yakın arkadaşı kardeşim diyen mercan çocuğu bakacağını söyleyip çocuğu alır ve zorlu bir yaşama adım atar. Zorlu süreçte otellerde kalan mercan parası bittiğinde çalışmak için iş ararken üniversiteden arkadaşı hale ile karşılaşır ve haleye durumunu anlatır. Hale abisi ömer ile evlenmesini ister. Kendisini zorunlu hisseden mercan istemeyerek de olsa formalite evliliği kabul eder ve onaylar gelişmeye başlar. Mercan ile ömer arasında gerçek bir aşk başlar ve formalite olan evlilik gerçek bir evlilik olur. Mutlu bir evlilik yaşarlar.
Kitabın yazarı betül güçlü kitabı öyle güzel yazmış ki kitapta düşündüren ağlatan güldüren tüm duygular var. Kitabın asıl konusunda aslında sevgiye her insanın muhtaç olduğunu ve bu sevgiyi hiç ummadığımız yerlerden de çıkabileceğini anlatıyor.
Kitapta bazı yazım hataları olsa da bence en önemli hata kitap ilk konuya girişte yazar otelde 2. Kattaki odasına çıkarken başka bir sayfada 1. Kattaki odasından uyanıyor. Yazar kitabı farklı zamanlarda yazdığı için bazı hatalar olmuş
Genel olarak yazarın tüm kitaplarını okumuş biri olarak yazarın çıkartacağı kitapları aynı kalitede olacağına inanıyorum