1K BUYRUN YORUMLARA psikolojik doğrular
Nasıl anında daha iyi hissedilir. Neler yaparsınız (kitap okuyoruz,kahve içiyoruz,:))))başka)]Psikiyatrist arkadaşım yollamıştı, kısmet bugüne oldu. İlk olanı da öfkeli iken:===Şarkı söylemek...dinlemek vs.
··2 alıntı·
1 +1'leme
6,8bin Gösterim
Neden mutluluk gibi bişi yok 🤷🏼‍♀️😃😃
Mutluluğun düşmanı çok ROZA HANIM,ondan hangi birini yazayım efendim:))))
Tembel 🤓😂
Soğuk duş oldu der mişim, efenim, yine de çok teşekkür ediyorum, keyifli okumalar diliyorum
Canım sıkılırken herkesten uğraşmak o kadar keyif veriyor ki birde karalama ve müzik dinlemek 🌼😅
Senin ki daha iyiymiş kardeşim, ben görev icabı herkesle uğraşıyorum sen canının sıkıntısı gitsin diye,güzelmiş vallahi:))))
Bir kimse ama birinin her şeyi öneriyorum abicim denendi ve onaylandı 😅🍂
Günde 3-4 defa yeğenimi görüntülü arıyorum, henüz konuşamıyor ama çok şey konuşuyoruz. Ve anında kendimi iyi hissediyorum.😍
O zaman günün mottosu hocam;TIPTA YERİ YOK AMA;Yeğenle görüntülü konuşmak iyileştirir diyoruz. :))))) teşekkür ederim, hayırlı kandiller dilerim kıymetli hocam
Bir kimse ama birinin her şeyi kesinlikleee🤭 teşekkür ederim, size de hayırlı kandiller. 😊
Yorulduğumda, taş mı taşıdın (annemin lafı) gelir aklıma Canım sıkılınca, sıkıntıdan patlıyor mu insan diye bekliyorum, hâlen tam parçayım. Benimi üzdüler, dur bak Allah'a havale edeyim de görsünler Ağlayasım mı geldi, tonik niyetine bir kaç damla dökülebilir Kısaca : kafa yapınızı değiştirin.
Moral bozuk iken, karakalem çizimi yapmak ve müzik dinlemek o esnada 😊👌