Yazıklar olsun size..
"Andolsun ki sözlerini onlara soracak olsan, “Lafa dalmış, eğleniyorduk.” diyeceklerdir. De ki: “Allah’ı, ayetlerini ve Resûl’ünü mü alaya alıyorsunuz?” (9/Tevbe, 65)
1 +1'leme
Tiktok akımlarının gençliği getirdiği aşağılık noktalardan birisi. Daha fazlasını da göreceğiz, "çocuklar eğleniyor, çocukların içinde birşey kalmasın, biz yaşayamadık onlar yaşasın, psikolojisi bozulmasın" diye diye bir toplumu/insanlığı yok ediyor ebeveynler. Çocukları nasıl yetiştirirseniz öyle büyürler, çocukların bu hareketleri aslında ebeveynlerin kendi iç dünyaları. Tımarhaneye kapatılması gereken insanları, ebeveyn yaparsanız onlardan doğan çocuklar da bu halde olur. En acınası durum da ne biliyor musunuz ? Bu ebeveynler hem kendilerini herkesten akıllı ve üstün görüyorlar, hem de çocukların bu aşağılık davranışlarından mutlu oluyorlar. Daha yazılacak/söylenecek çok şey var da ne söylenirse söylensin anlamıyacaklar. Velhasıl Allah bizlerin akıbetini hayr etsin.
Kasvâ♡
Âmin, Haklısınız. Bu videolar bir sonuç, sebep değil. Ortada çocuklardan çok yetişkinlerin ihmali var. “Eğlensinler, baskılanmasınlar” diyerek değer öğretilmeyen bir neslin, kutsalla dalga geçmesi şaşırtıcı değil. Çocuk dediğin gördüğünü yapar, duyduğunu tekrar eder. Namaz evde ciddiye alınmıyorsa, ekranda hafife alınır. Bugün güldüğümüz şey, yarın utanacağımız hale dönüşür. Ebeveynlik sadece karnını doyurmak değil, sınır koymak, edep öğretmek, kutsalı korumaktır. Bu yapılmadığında ortaya çıkan tablo da maalesef bu oluyor. Velhasıl çocukların hâli, toplumun aynasıdır. Ayna kırık diye yüzü suçlayamayız...
Toplumsal çürümenin belirgin kanıtlarıdır bunlar . Sosyal çürüme en dipten başlar ve her kesime bir kanser gibi yayılır ki toplum kendini yok edene kadar
Muhammed Ali Ulupınar Yani toplumsal çürüme çocuklardan taki yaşlılara kadar tüm herkesten bahsediyorum
Peygamber efendimiz insanlar doğru yolu bulsun diye boykot edilmiş siz Müslümanım adı altında bunu yapıyorsunuz yazıklar olsun çok yazık size bizim Hristiyanlara müslümanların dinimizden vazğeçmeyeceğimizi göstermeye çalışırken siz bunu yaptınız yazıklar olsun ama bunu unutmayın و ما كان ربك نسيا. Ve rabbin asla unutmaz;
Bunu gördüm şok geçirdim. Yahu biz ne millet olduk böyle.