•Tom Cruise ve Emily Blunt'ın başrolünde oynadığı "Edge of Tomorrow" filmini izlediniz mi? Öncelikle eğer filmi izlediyseniz bu mangadan uyarlandığını belirtmek isterim.
•Sadece iki kitaptan oluşan mangamız, yeni başlayanlara da rahatlıkla önerebileceğim türde. Light novel olması sebebiyle bizi hikâyeye tam olarak dâhil edemese de asla sıkmıyor; aksine konusu, yoğun temposu ve çizimleriyle tadında bırakıyor.
•Öl, öğren ve tekrar et...
Dünya, gizemli uzaylı ve taklitçi diye anılan varlıkların istilası altındadır. Sıradan bir asker olan Keiji Kiriya, cephedeki ilk görevinde hayatını kaybeder… ancak ölümü bir son değil, başlangıç olur. Keiji, her öldüğünde aynı güne geri dönmeye başlar. Bu sonsuz döngü içinde savaşmayı, hayatta kalmayı ve ölümü defalarca deneyimlerken; hem düşmanı hem de kendisini tanımaya başlar. Zamanla, savaşın ortasında efsaneleşmiş bir askerle yolları kesişir ve bu döngüyü kırmanın bir yolunu aramaya başlarlar.