·330 syf.····Okunma: 27 Aralık 2025 12:23 Kendime doğum günü hediyemdi Oteller kitabı. Birkaç yıldır bütün sahaflarda Ferhan Şensoy kitaplarını arıyorum. Okuduğum Ayna Merdiven kitabını o kadar sevdim ki bütün kitaplarını bulmalıyım arayışına girdim. Ve bulamıyordum hiç birini. Tamamen tesadüf bir şekilde gezmeye gittiğim Antep'te sahaflar çarşısı diye bir yer buldum ve bir dükkana girdim. Orda Ferhan Şensoy bulunca acayip mutlu oldum. Pahalıydı ama dedim ki kendine hediye al gizem
Gelelim kitaba. Ferhan Şensoy dilini seviyorum. Kendisini de seviyorum zaten. Ama konuşur gibi dili kitaba beni çekiyor. Gittiği otelleri anlatmış mizahi bir dilde. Keyifle okudum. Onu okudukça tiyatro dünyasının ne kadar insanı içine çeken bir dünya olduğunu fark ediyorum. Yaşanması gereken bir dünya gibi geliyor bana. Zor tarafları vardır elbet ama hep mutlularmış birbirleri ile mutlular gibi geliyor. Ferhan Şensoyu seviyorsanız okumalısınız bence. Sanırım bu senenin son kitabını okudum. Yılı böyle kapatmak da ayrı güzel oldu