Winnie The Pooh
2025 85. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2025 02:10
Winnie the Pooh çocukluk anılarımın heyecanıyla başladığım bir kitap oldu. Kitabın kapağı çok tatlı Winnie the Pooh'a gönderme yapan güzel, canlı bir sarı tercih edilmiş. İçindeki görseller de içerikle oldukça uyumlu. ​Ancak şekil özelliklerinin aksine çeviri kalitesi bakımından kitap benim için sınıfta kaldı. Akıcılıktan uzak ve aksayan dili nedeniyle günümüzün hızlı çocuklarının bu kitabı bitirmekte zorlanacağını düşünüyorum. Karakterleri önceden tanımasam ve okurken o eski sesleri duymasam kitaba sadece şekilsel özelliklerinden dolayı 4 puan verirdim. Karakterlerin o eşsiz samimiyeti hatırına puanım 6 . ​Sonuç olarak eğer karakterlerle önceden gelen bir bağ(çizgi film) yoksa bu çeviriyle kitabı özellikle çocuklara önermekte zorlanıyorum. Biz 90'lar kuşağı sadece hatır gönül hatırına okuruz ama şimdiki çocuklar muhtemelen "Off çok sıkıcı yaaa!" deyip bırakacaktır. :)
Winnie The PoohA. A. Milne · Yapı Kredi Yayınları · 2018440 okunma
2.178 Gösterim
Tuna
Alyoşa Karamazov Onu bundan skldigimda tekrardan profil yaparım ben 🥳🤜🏼🤛🏼✨
Senin için arka arkaya kötü kitaplar tecrübesi olmuş oldu. Ben de kötü kitabı bizimle okudun güzel kitabı kendin okuyorsun diyecektim ama durum hiç de öyle değilmiş 😅 Üzülme ”Bazen hiçbir şey yapmamak, en önemli şeydir.” 🍯🧸🐻
Tuna
Demet 😁 cevap bekliyoruz gelmedi 😅 beğenmesen hadi uyudu sanırım, diyeceğim ... Zorla davet ettirdim kendimi gece gece Ertuğrul enişte olduk. 😅