2025 234. kitabı
#SketchArtemisManga Mafya Dadısı 2nci cildiyle devam ediyor. Hayretler içerisindeyim, çünkü bizimkilerden önce başkası düşünmüş bunu. Yani mafya dadısı olmasını. Bir zamanlar Wattpad'de mafyanın tüm versiyonlarını okuyan beni bu üzdü Neyseki bu iş konusunda bizden daha ciddiler de bu keyifli #webtoon ortaya çıktı. Elit dadımız Davina, ailesi korkunç bir şekilde ölmüş, dadısı tarafından kurtarılmış ve büyütülmüş bir genç hanımdı. Dadısı üst düzey kişiler için elit daldılar yetiştirdi. Davina yeni mezun. Ve ilk görevinde onu özellikle seçen Venedikli mafya ailesinin ikinci lideri. Adamın oğlu küçük bir mafya babası kopyası gibi yerden bitme. Sürekli babanın peşine düşmeye çalışıyor. Tabii Davina ensesinde bitiyorAma onun bu evde kalmak için iyi bir sebebi daha var: ailesinin öldürülmesinin ardındaki gizemde bu ailenin de parmağı var. Ancak Davina çocuk güvenliği derken bu ailenin bazı işlerini yapıp kötülüğe vesile olduğunu fark ediyor. Ve çıkmaza giriyor. Ailesinin ölümünü araştırmaktan vazgeçmeli mi? Ya o çocuk? Bir de mafya babamızın karışmatik ve yakışıklı olduğunu da ekleyelim üçüncü kitapta romantizm dorukta bekliyorum. Bol aksiyonlu ve keyifliydi. #çizgiroman veya #manga fark etmez, hepsi kitaptır Efenim. Sadece resim var o kadar çocuklarınız okuyorsa niye okuyorsun bunu demeyin! Epope'den tam not aldı!
Mafya Dadısı - Cilt 2Violet Matter · Artemis Yayınları · 202524 okunma