2025 94. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2025 21:09
SARAH JIO YAĞMUR SONRASI #kitabınkonusu 2. Dünya savaşın zamanlarında Bora adasında hemşire olarak katılan Anne Calloway , genç güzel ve nişanlı bir kadın . Nişanlı olduğunu için askerlerle arasına mesafe koymaya dikkat eden Anne , Westryi görünce ona karşı koyamaz ve aralarında aşk başlar. Bungalov altında gizli bir dünya paylaşırlar. Ta ki bir gece cinayete şahit olana kadar ... Savaş sebebiyle aşkları yarim kalır . Yıllar sonra gelen bir mektubu üzerine torunu Jennifer 'e yaşadıkları anlatır ve mektubun izinden giderler ve gerçekler bir bir ortaya çıkar. #Kitabinyorumu Duygu geçişlerini , akıcılığını ,aşkı, sevgiyi ve dostluğu bize çok güzel hissettiriyor. Gayet güzel ve sürükleyici bir kitap. Dostluk , Sevgi , Savaş ve aşk konuları seviyorsanız okumanızı tavsiye ederim. #alintilar "Umut tükenmiş gibi görünse de ikinci şans her zaman vardır. " " Hayatta , özellikle aşkta , asla rol yapamazsın ." " Savaşın ardında bıraktığı çirkinliği, zalimliği görmüştük. " " Zaman insanlari değiştirir. " " Sen dünyanın en güzel sanat eserisin."
Yağmur SonrasıSarah Jio · Arkadya Yayınları · 201320,6bin okunma