2025 33. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2025 10:47
“Az” önce Hakan Günday’ın az romanını bitirdim. Hakan Günday’ı ilk kez okuyorum bu arada. Şunu söylemeliyim ki bu adamın normal bir kafa yapısına sahip olması imkansız, her yazar gibi. Ama gerçekten böyle bir kitap ilk defa okudum. Bazı yerlerde dehşete düştüm, bir çok yeri “noluyo lan”lar eşliğinde okudum. Gerçekten normal bir kafanın ürünü değil ya, ona eminim. Onun dışında romanda aşırı tesadüfler silsilesi var, bu olayı gerçeklikten inanılmaz uzaklaştırıyor, bir de romanın Derdâ kısmını ben daha çok beğenmiştim. Onun hikayesiyle devam etmesini isterdim kitabın. Derda’nın hikayesini baştan sona anlatıp onları olmayacak tesadüflerle birleştirmelerine gerek yoktu diye düşünüyorum. Yine de, ne olursa olsun kitabı ilgiyle ve merakla okudum. Bir süredir okuyamadığımdan mıdır bilmiyorum,sanki bir okuma açlığı vardı üzerimde ve kısa sürede de bitirdim. Bilemiyorum, ne kadar teknik hatalar ve saçma tesadüfler de olsa okuma keyfim hiç azalmadı. 2025i de böyle ilginç bir kitapla kapatmış bulunuyorum böylece.
AzHakan Günday · Doğan Kitap · 201926,9bin okunma