Hep aynı lakırdı ile incelemeye başlamaktan usandım aslında.Neyden mi bahsediyorum?"İnceleme yazmayalı uzun zaman oldu",bakıyorum ve yine inceleme yazmayalı uzun zaman olmuş.Feryatsever Sudenaz'ı 3.bölüme gönderelim,biz bölümlerimizi tanıtarak başlayalım.
1.BÖLÜM:Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı(kitaba dair beklentim neydi)
2.BÖLÜM:Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor(kitap hakkında spoiler İçermeyen yorumlarım)
3.BÖLÜM:Delikanlıya yakışmaz,yolculuk boyunca en ufak bi' rahatsızlık ya da edepsizlik etmiyorum(incelemelerime ve inceleme yazmaya dair dünden bugüne genel bir bakış)
4.BÖLÜM:İçeride de iyi hali bozmam,sizi temin ederim(kapanış)
1.BÖLÜM
Bu kitap ilk çıktığı zamanlar bayağı patlamıştı diye hatırlıyorum ve sanırım ben de tam bu yüzden ilgimi çektiği hâlde almamıştım.Bazen diyorum ki sırf fazla beğeni aldı diye diğerlerine katılmadığını söylüyorsun,fakat sırf beğendiler diye ilgini çeken bir şeyden uzak durmak da bir diğeri gibi diğerlerinden etkilenmek değil midir aslında?Neyse baktım aradan zaman geçmiş,kimsenin dilinde duymuyorum,e hâlâ ilgim de var alayım dedim.Tam olarak böyle gelişmedi aslında :) kitap fuarında 'indirim' için bir kitap daha eklenmesi gerekiyordu,canım da polisiye çekiyordu alındı.Bunu daha çok "Ölüm günün kutlu olsun" vari beklemiştim,fakat burada ölen karakter değil başka birisi aynı günü tekrar tekrar yaşıyor.(kitaba dair hiçbir şey bilmeyenler diyor ki ne anlatıyor,fakat sudenaz konu anlatmaktan elini eteğini çekeli çok oldu başka bir sayfaya alalım sizi).
2.BÖLÜM
Şimdikkkk(ellerini ovuşturur)kitabın ilk sayfasından itibaren beni çekmesini kesinlikle beklemiyordum,hatta uzun zamandır olan bir şey değil bu.İlk bölümleri okuduktan sonra okur arkadaşlara kitabın reklamını yapmayı boynumun borcu bilip ilk bölümün