Yılın son Dark kitabıyla geldim Yazarın kalemine zaten bayılıyorum ve ne çıkarsa alıp okuyacağım bir yazardır Bu çıkan son kitabı da bağımsız bir dark akademiydi. Yazarın bizde ilk çıkan Gothikana adlı kitabı da aynı türdeydi ve içerik olarakta epey benziyordu. O kitabı sevdiyseniz bunu da seversiniz bence Cazimir karakterimiz çok fena Fazla yetişkinlere göre ona göre karar verin
Konusundan biraz bahsedeyim. Mortimer Üniversitesi ayrıcalıklı ve soylu ailelerin çocuklarının gittiği seçkin ve elit bir kurumdur. Salem’in ablası Olivia’da bu akademiye başlamıştır. Olivia, ailenin en sevileni ve gözüne bebeğidir. Salem ise ikinci sınıf evlat muamelesi görür ki ablası da aynı şekilde davranır ona. Fakat daha sonra ablasının ölüm haberi gelir ki akademide ölen ya da kaybolan ilk kişi değildir. Olivia’nın ölümünden bir kaç ay sonra babası da intihar eder. Salem’de belli yaşa geldiğinde akademiye girer ve tek amacı ablasına ne olduğunu bulmaktır. Diğer taraftan akademideki gizemli asistan Caz ile aralarında ilginç bir çekim oluşur. Caz, onu tehlikeden uzaklaştırmaya çalışırken onunda akademide bir görevi vardır ve Salem’in planlarını bozmasına izin veremezdi fakat sonra Salem’in cinayet panosunu gördüğünde işler değişti. Buradan sonra kayıplar, ölümler, gizli topluluklar ardındaki sır perdesi yavaş yavaş aralanırken Salem’in hayatı da tehlikededir. Caz ise ona bişey olmaması için her şeyi yapacaktır. İki sevgisiz, yalnız ruhun birbirlerini nasıl iyileştirdiklerini ve çok daha fazlasını okuyup öğreniyoruz