2025 48. kitabı
İKİ GERÇEK BİR YALAN ~ SARA SHEPARD Künye; Serinin üçüncü kitabı Gençlik romanı Lise arkadaşları Ölümcül şakalar Gerçeğe dönüşen oyunlar Öldürülen ikizinin yerine geçen bir kız Şüpheli kişiler Suç, intikam, gizem 284 sayfa Selam… #yalanoyunu serisine üçüncü kitapla, heyecan dozunu artırarak devam ediyoruz. Öldürülen kız kardeşi Sutton’un yerine geçen Emma bu sefer, Sutton’un en yakın arkadaşı Madeline’in kayıp abisi Thayer’in onu kendi odasında bulmasıyla şaşkına döner. Çığlık atan ve çok korkan Emma Thayer’den şikayetçi olurken, Thayer neden Sutton(Emma)‘nin böyle davrandığını anlamaz. Kız kardeşi Laurel’de üstüne tüm bunların Sutton’un suçu olduğunu ve geçmişte de Thayer’e kötü davrandığını söyleyince Emma geçmişin peşine düşer. Thayer ile Sutton geçmişte ne yaşamış olabilir? Ya Sutton’un katili Thayer ise? Şimdi de Emma’nin hayatı tehlikedeyse? Çünkü Thayer kefaletle serbest bırakılir ve Emma ölümle tekrar yüzlesmek zorunda kalır. Kim olduğunu bilen sadece Ethan’dır ve onunla yakınlaşan, her şeyini anlatan Emma bu gizemi çözmeli ve katilin kim olduğundan emin olmalıdır. Katil onu bulmadan önce… Emma ve Sutton’un gözünden ayrı ayrı olayları okuyoruz. Biri gerçek hayattaki Emma, diğeri paranormal boyutta ki Sutton.Yazar inanılmaz akıcı bir dil kullanmış.Her bölüm sonunda merakta bırakıyor yazar bizi.Asla heyecan dozu düşmüyor.Karakterlerin lise öğrencisi olmasından dolayı genc kurgu olarak değerlendirilebilir ama olaylar öyle bir ilerliyor ki gizemi ve katil kim sorusunu çözmek için inanılmaz bir istek duyuyorsunuz.Tahminlerde bulunuyorsunuz ama hepsini düşünmüş yazar. Ve sonu da bir sonraki kitap için yanıp tutuşmanıza sebep oluyor.Seriyi çok sevdim. Şiddetle tavsiyemdir Listemin 1510.kitabı… Seriyi Kezban nin #kezbanlaokuyoruz grubumuzda okuyoruz @saracshepard @martiyayinlari #sarashepard #ikigerçekbiryalan #martıyayınları #twotruthsandalie #genclikromani #roman #kitapyorumu #okudumbitti #neokudum #tavsiyekitap #okudum #kesfetteyiz #keşfet #tavsiye #okumahalleri #booksbooksbooks #bookstagrammer #instagrammers #booksphotography
İki Gerçek Bir YalanSara Shepard · Martı Yayınları · 2018376 okunma