2025 55. kitabı
Vedat aslında kimdi? 7 yaşında çıktıkları yolda onunla birlikte iki kişi daha vardı . Kim bilebilirdi ki bir dost bir düşman olacak ve yolları ayrilacakti? Vedat ve Efşan ikisi de deli dolu , yaraları, acıları kayıpları birbirine onları yakınlaştıran. Vedat güçlü bir eş arıyordu kendine aynı zamanda da yanıp tutuşacağı bir sevda! Efşan ile karşılaştığında bunu anlasa da o da kendince kabul etmekten kaçtı. Eskiden yaşadıklari birdaha bir kadına nasıl güvenileceğini unutturmustu. Gülefşan tüm ailesini kaybetmiş Ayşem ablasının ve ailesinin varlığı sayesinde hayata tutunuyor. Kendi hayatı ve intikamı için yaşayan güzel genç bir kız. Ona yardımcı olacak tek kişi acı ve ihanet ile gülmeyi unutmuş soğuk bakışlı Vedat Çelebi'den başkası değil. Vedat ile ellerinin bu denli kenetleneceğini asla bilmiyordu. Vedat için bu kadar vazgeçilmez olacağını anlaması biraz zaman aldı. Vedat'ın Agapi mou demesi ile güzel bir hikaye başlamış oldu. Tabi ki sadece acılar yaşanmıyor hikayemizde , gülümsediğim öyle anlar oldu ki içim ısındı. Sevginin hayatımızda her türlü yolu açacağının bir kanıtı aslında oluduklarim. Yaşanan ihanetler ise bazı insanlarin kalbine sevginin de kâr etmediğini de gösteriyor buna da çok üzüldüm. Her karakter kendi içinde öyle güzel işlenmisti ki hangisini yazsam bilemedim . Siz varın kitabı okuyun derim. "O yıllardır ağlıyordu, güleceğim derken bile korkan bir gönlü vardı..." #reklamdeğil#tavsiye#roman#aile#sevgi#books @payell
Gül SarmalıPayelll · Parola Yayınları · 202483 okunma