Bronz~ İmparator 2
2025 3. kitabı
"𝐒𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐲𝐚𝐫𝐚𝐥ı 𝐨𝐥𝐝𝐮ğ𝐮𝐧𝐮 𝐤𝐢𝐦𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐫𝐤 𝐞𝐭𝐦𝐞𝐝𝐢, 𝐇𝐢𝐬" İlk kitap öyle bir yerde bitti ki Hisar için cidden üzüldüm. Hiç suçu olmadığı halde herkesin gözünde suçlu olan, her şeyi mahf eden kişi olarak görmelerini beklememiştim. Özellikle Bronz'un dinlemeden yargısız infaz yapmasını hiç yakıştıramadım. Hatta Hisar bir daha asla Bronz'u affetmez falan dedim fakat buralar baya alev aldı gibi Sürekli birbirlerini alaya almaları ve didiştikleri sahneler ne kadar komik ve eğlenceli olsada bu çiftin daha fazla romantik hallerini görmek istiyorum Sanaç ve Yasmin'in geçmişlerini bu kadar güzel ilerlerken bir anda mahf olmalarına üzüldüm. Sanaç'ın, her yerde Yasmin'i araması, sevgisinden vazgeçmemesi, bulamadıkça tekrar karşılaşana kadar aşk acısı çekmesi ama karşılaştıklarında gördükleriyle yıkılması; Yasmin ise kendine yeni hayat kurup hayatına devam etmek zorunda kalmasını istemezdim. Belki başından geçen olayları -ki kardeşi için bile olsa- Sanaç'a anlatsaydı, ne olursa olsun Sanaç her şeyi halleder ve mutlu olurlardı diye düşünüyorum Kitapta en büyük şok olduğum yer Hisar ve Viran' ın önceden çok yakın olduklarını ve Hisar'ın abisininde en yakın arkadaşı olması oldu Her şeyin başını çeken Kuklacı gibi görünsede arka planda çok farklı olaylar dönüyor. Atlas'ın aşkı için bu kadar çaba sarf etmesini haklı olarak görüyorum fakat bu kadar olaya gerek var mıydı anlayamıyorum Kitap hakkında çok fazla konuşmak istiyorum ama en ufak cümlede çok fazla spoiler yenebilir. Kitapta çok fazla kaos, olay eksik olmuyor her sayfada yeni gerçekler karşımıza çıkıyor. Kitabı okurken çok keyif aldım kesinlikle herkesin bu seriyle tanışmasını isterim
Alıntı
Bronz 2Özge Naz · Guardian Yayınları · 20241,872 okunma