2026 1. kitabı
Ben bir Rina Kent bağımlısıyım o yüzden yazarı eleştirmeyi kendimde hak görüyorum. Çünkü bu seri genel olarak olmamış. Beautiful Venom’a göre bir tık daha iyiydi ama ben sanırım Rina da kız ve erkek karakterin eşit miktarda güçlü olduğu kitapları daha çok seviyorum. Özellikle de gençlik romanlarında. Bu kitap 1.ci kitabın devamı gibiydi birinci de eksik olan kısımları bunda tamamladık ama bana geçmedi. Violet o kadar pasif ve ürkek ki ondan beklediğim atılganlık bir türlü gelmedi. Yeter daa bir bağır çağır dimi ama yok hep bir boyun eğme halleri filan beni boğdu. Jude’dan kurtulmak için Julian ile anlaşması hele atsan atılmazsın satsan satılmazsın be Vi. Bir de mesela anlaşmadan önce aslında Juliana inanmadığını söylüyor ama sonrasında bunu asla söylemiyor Jude’un suçlu hissetmemesi için bir şey yapmak aklına bile gelmiyor. Hee ben bunu Jude’u masum gördüğüm için değilde aralarında ki aşkı hissetmek için okumak isterdim. Çünkü o his asla gelmedi. Jude’un annesinin ölümünü izleyen isanlardan intikam alma sebebi zaten fiyasko. Evet oradaki insanlara kızabilir ama onları canice katletmesi??? Violet de zaten o listede olan kişilerden. Ama Violeti izledikçe intikam hissi yerini Jude’ça bir sevgiye aşka dönüşüyor ama bence Jude gibi bir karakter öyle bir kıza aşık olmazdı birazcık mecburi bir birliktelik oldu. Bir de intikam olayının gerçekleştiği cinayet olayının açıklanma anı bu kadar duygusuzlaştırılabilirdi. Zaten babası mektubu filan isteyince ne olduğunu anlayamadım hızlandırılmış bir sahne gibi. Sonrasında üzerinde de durulmadı. Sonda ki aksiyon sahnesine değinmiyorum bile Marcus ve Preston’ın kitabına başlangıcı yazmış. Kitap ile ilgili tek güzel şey yazarının Rina olması ve istemediğim uygunsuz hiçbir şeyin olmaması. Dark romance neticede çiçekler güller beklemiyorum. Merak ettiğim bir diğer şey Jude’un abisi Julian Callahan duygusuz ve diktatör en sevdiğim. İnşallah hikayesini de okuruz diyorum. Şimdi yorumu yazarken 6 puanı bile hak etmediği kanısına vardım ama değiştirmeye elimde gönlümde razı olmuyor kalsındı böyle. Bu arada okumaya pişman olmadım benim gibi Rina Kent sevenler okusun bir şey kaybetmezler ama yeni başlayanlar için doğru bir kitap değil bence.
Sweet VenomRina Kent · Bloom Books · 202530 okunma