2026 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2026 20:22
Sevdiğiniz insanlara özellikle vurgulamak istiyorum 'çocuğunuza' sevildiğini hissettirmek istiyorsanız, onun baskın sevgi dilini öğrenin çünkü; " her çocuk farklıdır. Bir çocuğa sevgiyi ifade eden bir şey, başkası için anlam taşımayabilir." S/208 / Beş sevgi dilinin baskın olarak birini anadili olarak kullanıldığını ifade ediyor. Ne peki bunlar? Onaylayıcı kelimeler Kaliteli zaman Hediye almak Fiziksel temas.. Genellikle evli çiftlerin iletişimini konu alsa da gerek bireyler, gerek ebeveynlerin okuması gerektiğini düşünüyorum. Mümkünse hatta kesinlikle çiftlerin birlikte okumaları ve uygulamaları gerektiği kanaatindeyim aksi taktirde tek taraflı sevgi dili hiçbir anlam ifade etmez.. "Çocukların güven ortamlarında büyüdüğü, evde bulamadıkları sevgiyi dışarda ve sapkın kanallarda aramak yerine, enerjilerini sevgi dağıtmaya ve öğrenmeye odaklayabildikleri günleri hayal ediyorum." S/214 Kitabın sonunda erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı anketler bulunuyor yol gösterici olarak iyi fikir gibi görünüyor. Keyifli okumalar, sevgiyle kalın.
Beş Sevgi DiliGary Chapman · Koridor Yayıncılık · 201212,5bin okunma