Puan vermedi·344 syf.··Beğendi
···Okunma: 03 Ocak 2026 17:32 Daha önce Taş kağıt makas isimli kitabını okumuş olduğum Alice feeney'in bir kitabıyla daha karşınızdayım. Daha önceki gibi geçmişte boşanmış olan genç bir çift olan Haber sunucusu Anna Andrews,
ve Dedektif olan eski eş Jack Harper uzun aranın ardından bir cinayet soruşturmasıyla tekrar karşı karşıya gelirler. Öldürülen kişi geçmişte hatta 20 yıl öncesinden ikisinin de ortak tanıdığı biridir. Rachel Hawkins.
Konusuyla ilgili daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kitap beni gerilimli atmosferi ile çok şaşırttı. Üstelik katili tamda buldum dediğim anda beni yine yanılttı. Gerçekten okuru şüpheye düşürerek kime güveneceğinizi unutturuyor. Bölümleri kısa olduğu için benim açımdan kolay okundu diyebilirim.
Söylemeden geçemeyeceğim Rachel, Zoe ve Helen karakterlerine aşşırı sinir oldum.
Anna ve Rachelin bölümlerini okurken çoğu yerde Annaya “neden” dedim. O kısımları okurken gerçekten çok sinir oldum.
Eğer siz de gerilim kitaplarını seviyorsanız bu yazara bir bakın derim. Kitapla kalın.