2026 1. kitabı
Bu kadar eski bir şaheseri nasıl bu yıl okurum… Bilim kurgu evrenine bayılırım ve bu kitabın salgın hastalık, sayborglar, aylılar, imparatorluk ve bunlara rağmen insanların birlikte bulunması büyüleyici değil de nedir? Kısacası böyle konu başlıklarının fazlalığı özellikle bilim kurgu distopya gibi konular da sevdiğiniz bir şey ise şans vermelisiniz. Deneyimlemediyseniz de bu kitap o kitap olabilir çünkü dilinin akıcılığının ve güldürü unsurlarının da sizi kaptırıp götürüceğine eminim. Demem o ki evrene BAYILDIM! Ayrıca minicik, güzel başrol çiftimizin bu dünyadaki hem şaşırtan hem de merakla beklediğimiz aşkları yürek hoplatan tarzdan. Onlar sadece aşık su samurları gibiler lütfen onlara dokunmayın Güzelim, Cinder ne kadar çok kimsesizliğini, o karmaşanı ve cesurluğunu bir bir hissettirdin. Yakışıklı prensimiz Kai’yi görünce nasıl da kalbimiz pır pır etti ama değil mi? Centilmen ve böyle naif erkeklerin hastasıyım galiba ama kendisi de hasta ettirmiş olabilir. İkinci kitabı bitirince tekrar görüşürüz
CinderMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20237,1bin okunma