2026 1. kitabı
Kış akşamlarına eşlik edecek o battaniye + sıcak çikolata + kitap kombinasyonunu arayanlara… işte kalbinizi eritecek bir öneri geldi Dream Harbor serisinin 3. kitabı ama bağımsız da okunabiliyor: Yılbaşı Ağacı Çiftliği Kira North ; ı Noel’den nefret eden, hayatı boyu ailesinin (özellikle ikizinin) gölgesinde yaşamış, şimdi ise “kendi başıma yapacağım” diye ani bir kararla harap bir Yılbaşı Ağacı Çiftliği satın alır . Tabii ki çiftlik tam bir rezalet: kazan çalışmıyor, kar yağıyor, ev buz gibi… Ve “ben burayı mı satın aldım “pişmanlığı . Derken sevimli köpeklere sahip Bennett devreye giriyor. Meraklı, sevimli kasaba halkı da Bennett’i “yardım etsin” bahanesi ile daha sık çiftliğe yolluyor.Ama meraklarının altındaki neden farklı . Bennett? Yakışıklı, güçlü , “ben hallederim” diyen bir adam. Ve tam o sırada … kar fırtınası her şeyi kilitliyor. Elektrik kesiliyor. Tek yatak. Tek battaniye. Çam kokusu, yükselen ateş ve o karşı konulamaz sıcak çikolata… Kira’nın buz gibi duvarları nasıl eriyor biliyor musunuz? Kitabın en sevdiğim yanı neydi biliyor musunuz ? Benett , Kira’yı asla değiştirmeye çalışmıyor . Sadece izin verdiği ölçüde yanında oluyor ve inandırıcı bir iyileşme var . Bu benim için çok kıymetli bir detay oldu . Ama uyarayım: Smut var , +18 diyelim Siz okudunuz mu? Okuduysanız hangi sahneyi en çok sevdiniz ? Yorumlarda bekliyorum, hadi itiraf edin… “Herkes mutlu, ben neden değilim?” diyenlere ; Küçük kasaba romantizmini seven ama yapay mutluluktan hoşlanmayanlara önerimdir@bkmkitap
Yılbaşı Ağacı ÇiftliğiLaurie Gilmore · Juno Kitap · 2025437 okunma