Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 04 Ocak 2026 19:49 Kira, yaşadığı yerden çok uzakta, hayatını yeniden kurmaya çalışan bir kadın. Kimseden yardım almadan her şeyi tek başına halletmek istiyor. Hep başkalarının gölgesinde kalmış, ailesinin parası ile bir şeyleri halletmiş artık böyle bir hayatı olsun istemiyor ve yaşadığı hayatı geride bırakıp hiç bilmediği bir yerde bir Yılbaşı ağacı çiftliği satın alıyor ve kendi ayakları üzerinde durmayı seçiyor.
Bennet ise kısa süreliğine kasabaya gelmiş biri ve yardıma ihtiyacı olan kadınlara destek olmayı seven bir karakter. Kira'nın deyimiyle 'Bay sorun çözücü' her şeyi biraz daha kolay ve sıcak hale getiriyor.
Kira’nın inadı, yardım istemeden halletmeye çalışması, Bennet’ın yardımseverliği ile kesişince, ikisinin de planlamadığı duygular yavaş yavaş filizlenmeye başlıyor. E zıt karakterler olunca birbirlerini çekiyorlar :)
Akıcı ve keyifli bir okumaydı. Soğuk kış aylarına yakışır, sıcacık hissettiren bir kitap.
Ancak şunu da söylemeliyim kitapta smut öğeler bulunuyor; bu tür içerikleri bilerek okumanızda fayda var. Sevmeyenler için rahatsız edici olabilir.