·352 syf.····Okunma: 01 Ocak 2026 22:06 #SketchArtemisManga
Çok hızlı çevrildi bu seri, çok beklemedim. Yayınevinin okuduğum tüm çalışmalarını beğeniyorum, ama #unordinary çok başka. Resimli diye küçümsemeyin sevgili dostlar, onlar da kitap.
Hikaye fantastik türünde. Ama ana düşüncesi okulda zorbalık, eğitimde en iyi olma baskısı. Sadece eğlenceli vakit geçireyim diye bu seriye bakarsanız göreceğiniz fantastik genç kurgu olur. Ama azcık dikkat etseniz sadece bir macera hikayesi olmadığını anlarsınız.
Evrende süper kahraman ve anti Kahraman düzeni var. Ama bunların arasında hiçbir gücü olmayan sıfırlar var. Herkesin süper güçlü olduğu bir dünya düşünelim, kulağa güzel geliyor. Ama ya hiçbir gücünüz yoksa?
Hikaye şöyle başlıyordu: John adında bir sıfır, özel yeteneklerin olduğu çok önemli bir okula kayıt oluyor. Yetenekli lerim arasında her gün zorbalığa uğruyor ama ezik biri değil, fiziksel gücünü kullanıyor kavga ederken. Zorbaların arasında Seraphina adında bir kız ona yardım ediyor ve güzel bir dostluk kuruluyor.
Hikayede yetenekli lerim sıfırlaştırmak isteyen bir grup var. Bu kitapta Seraphina bir ilaçla sıfırlaştırıldı. Hayatı boyunca güçlü olan kız bir anda okuldakilerin hedefi haline geldi. Ve gizemli John onu sonuna kadar korumaya niyetli. Evet, biz Jphn'un gerçekte kim olduğunu biliyoruz. Ama o bilmiyor.
Bakalım John korkularından arınabilecek mi?
Yeteneklileri sıfırlaştırmak isteyen terörist grup belasını bulacak mı?
Gerçekten çok güzel bir #webtoon serisi bir sonraki kitabını merakla bekleyeceğim. Dehşet ve ibretle tavsiye ederim