2026 5. kitabı
Yazardan okuduğum en kötü kitap diyerek söze başlamak isterim. (Devamında spoil içerecektir.) Erkek karakteri önceki kitapta sevmiştim zaten bu seride kadın karakterler sorunlu, büyümemiş, başkalarına bağımlı olmaya eğilimli görüntü verirken erkek karakterler inanılmaz anlayışlı fazla kusursuz prens portresi çiziyorlardı. Bu kitapta konu çok hızlı dağılıyor, kızın geçmişi üzücü ama seçimleri o kadar kötü ki özellikle erkek arkadaşı. 'Dünyada sadece iyiyi görüyorsun' diyor erkek karakter ama bu kadar da değil yani. Sevgilisi ona çok kötü davranıyordu. Hamilelik olayının da ortaya çıkması hızlı oldu bir de o adamdan daha önce de çocuk sahibi olmaya çalışıp aldırması dramı eklenmiş ama hızlıca ve sonlara doğru asla bana geçmedi. Kadın karaktere katlanmak zorunda kalmak kötüydü. Uzun süredir bu kadar kötü kadın karaktere maruz kalmamıştım. Çok zordu. Erkek karakterin annesini de asla anlayamadım. Sonuçta adamla iki kez evlenmiş ama adama oğlun var dememiş. Adamın üvey kızını sevmiyor ama evlat sevgisini gördü yani o kısım komple saçmaydı. İkna edici değildi. Çocuğu istemiyorsa babasına bırakabilirdi. Sonuç olarak bitirmek için bitirdiğim kitap oldu. Burada da verdiğim en kötü puanı vermiş oldum. Sonundaki sahne son kitaptan ki onu ilk önce okuduğum için merak edeceğim bir konu da kalmadı.
Batı DalgalarıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 2025260 okunma