Devamlı tekrarlan Klasik osman aysu romanı
2026 4. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2026 21:42
Osman aysu miras kitap ının kısa özeti Yine başarılı bir avukat veya iş adamı da da oluyor , Ama bu kitap da avukat , yine modern seksi ,dünyanın en güzel kadını, ve seks te sınır tanımayan ikili, SEVGİLİM kelimesi yine bir çok kez söylenmiş , Yine bir gizem var ,sekste sınır tanımayan bayan her zamanki gibi bol bol yalan söylüyor , Bir yalan söylüyor ,bu yalana inanıyor erkek karakter 20 sayfa sonra bu yalan oldugunu erkek anlıyor , Sonra seksi ve sınır tanımayan bayan karakter tekrar başka yalan söylüyor , bu döngü 400 sayfalık kitapta en az beş on kere tekrarlanıyor, Ve her yeni yalan öncesi erkek ve kadın arasında kavga var , hep kadın erkek e tokat ve eline ne gecerse atıyor , Erkek karakter hayatında kadına hiç el kaldırmamış modern biri , yigiyor dayagı , sonra arkasından sınırı olmayan seks yapılıyor, Ve kitap sonunda en son söylenen de yalan olup , saçma sapan bir şekilde muylu son oluyor , Ben 51 osman aysu kitabı okuyan biri olarak, kitapların büyük bir kısmının konusu bu şekilde , Digerleride casusluk üzerine , hep rusya gizli servisi kötü karakter ,abd israil iyi karakterler Tabiki bizim ajan yine standart bir şekilde mutlaka bir rus güzeli anna,nataşa , olga ,vesayire bir rus bayana güzel duygularla mutlaka yine sekste sınır tanımadan TIKLAR. Okudugum 51 küsur kitabın iki üç tanesi haric hemen hemen hepsi aynı , Ama 51 küsur kitapda seks ve sınır tanımamak hiç degişmiyor Hele hele bu kitap MİRAS icin OSMAN AYSU ya diyecegim bir söz var . Sayın abim sen hangi ülkede yaşıyorsun Bu ülkede müslüman olan bir kimseler ,sabah kavaltısında domuz janbonu yigen varmı ki,bunu çok güzel bir şey gibi anlatıyorsunuz , Ama ilk defa osman aysu okuyanlar bu miras kitabı nı okudukları zaman benim bu eleştirili yazımı yanlış oldugunu söyleyecekler, yani yani 10 .20 tane osman aysu kitabı okuyan anca bu benim eleştirime katılacaktır, Sanki bazılarınız diyecekki madem hep aynı senaryo niye osman aysu okumaya devam ediyorsun diyecekler , Ben polisiye seven biri olarak türkiyede benim bildigim çok polisiye yazar yok , polisiye yazarlarda Ahmet Ümit ,celil öker var başka yeni yazarlar var ama yeni yazarlar benim çok hoşuma gitmiyor, Kısacası türkkiyede polisiye olarak çok fazla secenek yok bence , Örnek Ahmet Ümit okuyorsun sabit olan tek şey komser nevzat , gerisi hep farklı olaylar , kimi beyoglunda gecer kimi hititliler zamanına gider ,kimisi seri katil ama degişik bir katildir , konular bile degişik, Osman aysuda sevgilim sekste sınır tanımayan modern çift ,erkek mutlaka zengin veya avukat , kadın modern güzel seksi ve daha önce istedigi erkeklerle yatmış , bazen cok zengin , ama hep yalancı entirikacı , Yani osman aysu kitapları bu şekilde
MirasOsman Aysu · İnkılap Kitabevi · 201099 okunma