Osman aysu miras kitap ının kısa özeti
Yine başarılı bir avukat veya iş adamı da da oluyor ,
Ama bu kitap da avukat , yine modern seksi ,dünyanın en güzel kadını, ve seks te sınır tanımayan ikili,
SEVGİLİM kelimesi yine bir çok kez söylenmiş ,
Yine bir gizem var ,sekste sınır tanımayan bayan her zamanki gibi bol bol yalan söylüyor ,
Bir yalan söylüyor ,bu yalana inanıyor erkek karakter 20 sayfa sonra bu yalan oldugunu erkek anlıyor ,
Sonra seksi ve sınır tanımayan bayan karakter tekrar başka yalan söylüyor , bu döngü 400 sayfalık kitapta en az beş on kere tekrarlanıyor,
Ve her yeni yalan öncesi erkek ve kadın arasında kavga var , hep kadın erkek e tokat ve eline ne gecerse atıyor ,
Erkek karakter hayatında kadına hiç el kaldırmamış modern biri , yigiyor dayagı , sonra arkasından sınırı olmayan seks yapılıyor,
Ve kitap sonunda en son söylenen de yalan olup , saçma sapan bir şekilde muylu son oluyor ,
Ben 51 osman aysu kitabı okuyan biri olarak, kitapların büyük bir kısmının konusu bu şekilde ,
Digerleride casusluk üzerine , hep rusya gizli servisi kötü karakter ,abd israil iyi karakterler
Tabiki bizim ajan yine standart bir şekilde mutlaka bir rus güzeli anna,nataşa , olga ,vesayire bir rus bayana güzel duygularla mutlaka yine sekste sınır tanımadan TIKLAR.
Okudugum 51 küsur kitabın iki üç tanesi haric hemen hemen hepsi aynı ,
Ama 51 küsur kitapda seks ve sınır tanımamak hiç degişmiyor
Hele hele bu kitap MİRAS icin OSMAN AYSU ya diyecegim bir söz var .
Sayın abim sen hangi ülkede yaşıyorsun
Bu ülkede müslüman olan bir kimseler ,sabah kavaltısında domuz janbonu yigen varmı ki,bunu çok güzel bir şey gibi anlatıyorsunuz ,
Ama ilk defa osman aysu okuyanlar bu miras kitabı nı okudukları zaman benim bu eleştirili yazımı yanlış oldugunu söyleyecekler, yani yani