2026 2. kitabı
Merhabalar sevgili kitap sever dostlarım, nasılsınız? Bugün sizlere @silasubasi_kitapp ’ın #dönüşyolu romanını tanıtmak istiyorum. Bu eser, yalnızca bir hikâye değil; geçmişin gölgeleriyle yüzleşme ve kendine dönüşün dokunaklı bir anlatısı. Baş karakterimiz Zülal, adı sanı belli olmayan eski ve etkileyici bir mektup sayesinde hem ailesinin sakladığı sırlarla hem de kendi kimliğiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Cesur ile arasındaki sessiz ama güçlü bağ, hikâyeye ince bir duygusal damar eklerken; Umut karakteri ise romanın en şaşırtıcı yüzlerinden biri oluyor. Röportaj yapılan yazar Cihan’ın travmalarla dolu geçmişi, savaş ve göç temalarıyla birleşerek esere derinlik katıyor. Yazarın kalemi kesinlikle hiç sıkmıyor; öyle akıcı ve doğal ki nasıl bittiğini anlamıyorsunuz bile. Kısa bir roman olmasına rağmen, okurda uzun süre yankı bırakan bir eser. Bitirdiğinizde içinizde bir boşluk hissi bırakıyor, çünkü aslında her birimiz kendi dönüş yolumuzu arıyoruz. Eğer siz de gizemli bir mektubun açtığı kapılardan geçip kayboluşların ardından gelen kavuşmaların büyüsünü hissetmek istiyorsan #dönüşyolu mutlaka okunmalı Mutlu Okumalar dilerim "Her yolculuk, bir kalbim diğerine varma çabasıdır." "Zaman en harlı ateşi bile kontrolü altına alabilendir." "Birbirlerini her zaman kaplerinde taşıyan insanlar gerçek anlamda hiçbir zaman ayrılmazlar. "
Dönüş YoluSıla Subaşı · Ceres Yayınları · 202529 okunma