Yazarının Gözünden İnceleme - Ahu
2026 1. kitabı
İlk incelemem kendi kitabım olsun istedim. Ahu'yu 16 yaşında,lise öğrencisiyken yazdım ve o dönem basılma ihtimalini hiç düşünmemiştim. Ardından çok sevdiniz ve 2 Milyon okuyucuya ulaştığı zamanlarda raflarda yerini almış oldu. Okul çıkışları eve gelip yazdığım o kısa vakitlerden bu vakte kadar çok süreç atlattı ama sonucunda başucu kitabımız oldu! Konusundan kısaca bahsedeyim. #konu Ahu hayatında yaşadığı zorlukların ardından depresyona girmiş ve bununla mücadele ederken aynı zamanda annesinin yaşama tutunması için çabalayan bir kızdır. Onun bu umutsuz hallerini sınıfına yeni gelen öğretmeni Doğukan fark eder ve ona yardımcı olmaya çalışır. Aynı zamanda Ahu'nun takıntılı aşığı Alparslan onu tehdit etmektedir. Birlikte bir öğretmenin bir öğrencinin hayatını nasıl değiştirebileceğini okuyoruz. Yazım tarzı, olayı ele alışım gibi unsurları elbette sizlerin eleştirmesi daha doğru olur ama özellikle dram seviyorsanız tercih etmeniz gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Benimle bu yolculuğu yaşayan ve bana destek olan herkese çok teşekkürler! Ahu
AhuBüşra Yörük · Nemesis Kitap · 202250 okunma