2026 4. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2026 19:40
Bi önceki bölümle kıyaslayınca bu bölüm bana çok yavan geldi.Esir düşecekler diye korkmuştum ama öyle olmadı.Bu sefer daha çok psikolojik çöküşün üzerinde durulmuş ve güzel yansıtılmış.Bunda bir sorun yok.Ama şu aşk üçgenlerini -gerçi üçgen de değil bu altıgen falan- okumak beni sıktı.Michonne hikayeye dahil olunca bi heyecanlanmıştım ama onun gelmesiyle bu saçmalıklar başladı.Ah ah..Öncesinde dizisini izlemenin dezavantajı işte.Ne yaparsan yap kitaptaki karakterleri dizidekiyle kıyaslıyorsun.Kıyaslama kötü olursa da böyle üzülüyorsun işte.Neyse Rick’e gelelim.Bu bölümde ben yaptıklarına hak verdim.Tamam Tyreese ile kavga ederken öfkesine hakim olamadı ama adamında üstünde o kadar yük.Bardağı taşıran son damla gibi bir şey oldu.O sevdiğim Tyreese karakteri ise naptı?Gitti Rick’i zevk almakla suçladı.Zevk almak?!Acaba sen Chris’e yaptıklarını ballandırır gibi anlatırken dışarıdan nasıl görünüyordun hiç düşündün mü?Çok sinir oldum.Hem haksız yere suçluyor hem de kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor.Ve sonunda ne oldu?Dört kişilik bi komite kurmaya karar verdiler.Rick konuşmasını yaptı.Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak, biz de eskisi gibi olamayacağız bunu kabüllenin.Asıl Yürüyen Ölüler biziz dedi.Bir güzel hepsini silkeledi ve bölüm burada sona erdi.Bakalım diğer bölüm de neler olacak.
İnceleme
Yürüyen Ölüler Bölüm 4: Yaşama ArzusuRobert Kirkman · Marmara Çizgi · 2010109 okunma