2026 1. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2026 00:12
= KARANLIK İLİŞKİLER = YAZAR: GÜLTEKİN AVCI 1-Susurluk Dosyası Mafya elebaşçısı Abdullah çatlı milletvekili Sedat bucak ve polis şefi Hüseyin kocadağın aynı araba içerisinde balıkesir’in susurluk ilçesi yakınlarında trafik kazası yaparak derin devlet – mafya – hükümet üçgeninin ortaya çıkması 2-Şemdinli Saldırısı Hakkâri ilinin Şemdinli ilçesinde 9 Kasım 2005 günü üç kişinin bir kitapevine bomba atması sonucu işyerinde bulunan üç kişiden birinin ölmesi, diğerinin ise yaralanması bir diğerinin de bombacıyı takip etmesi sonucu bu kişinin kaçarak bir araca binmesi işyerindeki kişinin ve vatandaşların takibi sonucu kaçan kişilerin araçta kıstırılması araçta uzun namlulu silahların bulunması sonrasında savcının keşif yapması esnasında bu kez halkın başka bir şahıs tarafından taranması sonucu bir kişinin öldüğü 4 kişininde yaralandığı İddianame Van cumhuriyet savcısı Ferhat Sarıkaya”nın iddiasına göre Şemdinli saldırısını PKK değil iktidar koltuğu sallanan hükümetin teşfiğiyle jandarma yapmıştır. Bunun için dönemin kara kuvvetleri komutanı yaşar büyükanıt yargılanmalıdır Sonuç Van cumhuriyet savcısı görevinden alınmıştır 3-Danıştay Saldırısı : Avukat Alpaslan Arslan ın türban kararı yüzünden en üst düzey yargıcı öldürmesi ve bu olayın Avrupa kamuoyunda yankı bulması Siyaset meraklıları okumalı . Tavsiye ederim.
Siyaset
Karanlık İlişkilerGültekin Avcı · Birey Yayınları · 20065 okunma