···Okunma: 11 Ocak 2026 14:17 𝐇𝐚𝐳𝐞𝐥 𝐍𝐨𝐲𝐚 }♡{ 𝐊𝐚𝐬ı𝐫𝐠𝐚𝐲𝐚 𝐊𝐚𝐧𝐚𝐧 𝐒𝐚𝐤𝐚
~♡~𝑲𝒖𝒑𝒂 𝑷𝒂𝒑𝒂𝒛ı 𝒗𝒆 𝑶𝒏𝒖𝒏 𝑺𝒐𝒚𝒕𝒂𝒓ı𝒔ı~♡~
Selammmm, çok sevdiğim #kasırgayakanansaka serisi 3.kitap paylaşımı ile geldim. Ah bir sorun bana nasıl geldim!!
Bu kitap dehşet güzeldi.
Yok böyle bir şey,ilk kitaptan itibaren Valeri Dinç ile abisinin ölümünü araştırmak için içine girdiği dünyadayız. Büyük sırların ve her türlü illegal karmaşanın döndüğü, büyük güçlerin çarpıştığı bir dünya. İkinci kitap ile sonunda Valeri en tepedeki adamın varisi Songur Yakut ile bağını artık adı henüz konmamış ama çok güçlü bir birlikteliğe taşımıştı. Heyecanla bu ilişki ve çevresinde gelişen olayları takip ederken Valeri nin kumpasa getirilmesi, Anka nın onu kurtarmak için kendini feda etmesiyle büyük bir şok ile kitabı kapatmıştık.
Az bile şok olmuşuz!! Kupa Papazı ve Onun Soytarısı ile şoklara ve eski sırların ifşalarına doyamadığımız bir okuma sizi bekliyor. Sosyal Yakut un aşırı şaşırtıcı geçmişi ( ben Valeri ,Songur ve Hazar'a olan tavırlarına bayıldım) Hazar'ın son anda öğrendiğimiz Anka ile ilişkisi, Songur"un annesi hakkındaki gerçekler,yakın arkadaşları arasından çıkan hainler ve ölümler,her sayfada yok artık diyerek şok etti. Ama özelinde ise Valeri ve Songur'un eğlenceli yazışmaları ve küçük atışmaları güldürdü. Çiftimiz resmen alev aldı bu kitapta, hele bir sarhoş oldular ki aman yarabbi sustum!! :))) okuyun!!
Hektor ve Hazar ile öğrendiğim son bomba ile resmen ben ne okudum, şimdi ne olacak diyerek kitabı noktaladım..
Tekrar diyorum ki dehşet güzel bir kitaptı, şimdi heyecanla 4.kitabı beklemek var!
Tabiki şiddetle tavsiye ediyorum 10/10