2026 4. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2026 00:28
Çok çok sevdim, çok güzeldi. Yılımın ilk favorisi ilan ediyorum. Serideki en sevdiğim kitap oldu sanırım. Ilya ve Shane'i en son bıraktığımızda Ilya, Shane'e yakın diye Ottawa'ya transfer olmuş mutlu mesut yaşıyorlardı. Bu kitapta artık her şeyi rayına oturmuş gibi görünse de birbirlerini görmedikleri zamanlarda deli gibi özleyen bir ikili okuyoruz. İlya yeni takımında dışarıdan çok mutlu herkesin yardımına koşuyor ve Shane ile ilişkisi de gayet güzel gidiyor, ancak kaygılarla ve yalnızlıkla boğuşuyor. Rüyalarından annesini görüyor ve annesi gibi olmaktan korkuyor. Ayrıca ilişkisini açık yaşayamadığı, kimseyle paylaşamadığı için boğuluyormuş gibi hissediyor. Shane ise Montreal'de her zaman daha iyisi yapmaya çalışan, kupa hedefleyen bir kaptan. İlya'nın yaşadıklarının pek farkında değil çünkü İlya içinde bulunduğu durumdan ona bahsetmemeye karar veriyor. Her zaman yaptıkları gibi bütün tatil günlerini, boş zamanlarını birlikte geçiriyorlar. Ancak bir süre sonra o da yetmiyor ve bazı sorunlarla karşılaşıyor. Ve sonrasında bir şekilde ifşa olmalarını okuyoruz. Gerçekten bu kitap hem çok tatlı, sıcak ve samimi hem de duygusal açıdan üzücü sahnelerle doluydu. Bizim artık Anya'mız var, onunla İlya'nın sahnelerini okuduğumda resmen eridim. Ayrıca onları çocuklarla okumak da çok keyifliydi. Shane'in İlya'ya bir şey olacak korkusunu okumak da beni tatmin eden detaylardandı. Hem ilişkide hem de kariyerlerinde kriz yönetimini çok iyi yaptılar. Sonu çok güzel bitti, bayıldım. Ve devamı için sabırsızlanıyorum.
The Long GameRachel Reid · Carina Press · 2022266 okunma