·368 syf.····Okunma: 11 Ocak 2026 23:05 Kötülerin Krallığı sosyal medyada birkaç yerde gördüğüm bir kitaptı bir ara kaydetmişim kenara. Kapağı acayip +18 havası veriyordu o yüzden ilgimi çekmemişti ama küçük bir araştırma yapınca en azından giriş kitabında smut olmadığını öğrenip başladım ve daha ilk 50 sayfadan beni heyecanlandırıp içine çeken bir kitap oldu.
Konudan kısaca bahsedecek olursam Emilia ve vittoria ikiz cadı kardeşler. İki kardeşin de kendince sırları var. Emilia daha sakin ve kitap kurdu kardeşken vittoria hiç durmuyor başının belasını bulup korkunç bir cinayete kurban gidiyor. Emilia kardeşinin intikamını almaya yemin ediyor ve amacı bu karanlık sırları çözmek ama her şeyin bir bedeli var tabii.
Kitabın evreni cadılar, insanlar ve cehnnem halkı olmak üzere üçe ayrılıyor temelde. Bence çok havalı ve ilgi çekici bir sistemleri var ama anlaşılması oldukça kolay.
Kitap hakkında hoşuma giden en büyük nokta ana karakterlerdi sanırım. Son zamanlarda enemies to lovers yazacak diye herkes saçmalamaya başladı, daha ilk görüşten birbirinin vücudunu betimleyen karakterler mi dersiniz, birbirlerini öldürmektense öpmeye kafaya takmış olanlar mı dersiniz artık her neyse okumak iyice zorlaştı ama ben bu kitapta cidden enemies to lovers okuduğumu hissettim. Emilia ana erkek karaktere nedensizce güvenmedi, kaslarını veya dudaklarını betimlemedi çok şükür. Baya baya slow burn hatta kitap. Ve şöyle söyleyeyim karakterlerimiz hala düşman. (ANA ERKEK KARAKTERİN 350 SAYFA BOYUNCA ADINI SÖYLEMEMİŞ OLMASI SİNİRİMİ ACAYİP BOZUYOR İSİM SÖYLEYINCE ÖLMÜYORSUNUZ.) Emilia hakkında hoşuma giden bir diğer şey gereksiz ve ani güç zehirlenmesi yaşamaması. Yas ve öfkeyi gayet yeterli şekilde yaşadı ve buna göre davrandı. Çok uzun bir çöküş dönemi yaşadı ve diğer kitaplarda bu çöküşün ardından oldukça güçlü döneceğine inanıyorum. Yazar tamam güzel kurmuş bu karakterleri ama keşke biraz da yan karakterlere ilgi gösterse mükemmel olurmuş. Cehennemin yedi prensi dediğimiz kötüler ana erkek karakter olan öfke (lakabı) dışına tamamen aynı hissettirdi.
Bu seri üç kitapmış ama giriş kitabında o kadar çok olay oldu ki sıkılmaya vaktim olmadı, serinin diğer kitapları nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum. Bence fantastik arayışı içerisindeyseniz siz de alın okuyun eğlenirsiniz!! son olaeak bu kitapta smut hiç yoktu ama ben işimi garantiye alıp pdf okumaya devam edeceğim almayı falan düşünürseniz ve hassassanız diye belirteyim dedim.
Hepinize keyifli okumalarr♡