2026 5. kitabı
ᴋᴜ̈ᴛᴜ̈ᴘʜᴀɴᴇ ᴋᴇᴅɪsɪ 𝟷𝟽𝟾 sғ. ᴀʟᴇx ʜᴏᴡᴀʀᴅ The Kitap Yayınları Bir kütüphanede en çok sözü olan aslında kim? Tabi ki Kütüphane Kedisi .  Rafların arasında sessizce dolaşan ama aslında herkesi herkesten iyi tanıyan o kedi var ya… İşte bu hikaye onun gözlerinden akıyor. Bu kitapta öyle “miyav miyav” gezen sıradan bir kedi yok. Nietzsche okuyor, öğrencileri gizlice kesiyor, raflar arasında hayatı çözmüş bir kedi .  Biz sessizce kitap okuduğumuzu sanıyoruz, ama  bizi çözümlüyor. Okurken bir bakmışsınız gülüyorsunuz, bir bakmışsınız “ya bu beni mi ti’ye aldı?” diyorsunuz.. Alaycı kedi . Kitap hem çok tatlı hem de fena halde zeki.  Felsefe var ama kafa şişirmiyor, mizah var ama boş yapmıyor.  Kısa kısa bölümler, akıcı bir dil ve sayfalar arasında dolaşan kedi ile hayat, insanlar ve kitaplara farklı bir pencereden bakıyoruz.  Bir çırpıda okunuyor ama akılda da kalıyor. Bitince kütüphanelere ve kedilere bakışınız biraz değişebilir, baştan uyarayım . #kütüphane #kütüphanekedisi #kediseverler #kitaptavsiyesi #okur
Kütüphane KedisiAlex Howard · The Kitap · 2025167 okunma