2026 1. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2026 14:50
Merhaba bugün bir klasiğin incelemesi ile geldim. Kitabı genel olarak çok beğenmiş olsam da ilk baş söylemek istediğim bir şey var ki Ezel dizisi ile alakası olmadığıdır. Ve bu benim çok hoşuma gitti çünkü diziyi bazı sebeplerden dolayı sevmiyorum. Ama kitabı çok sevdim klasik olarak aşırı güzeldi ve zamansızdı bence. Çok fazla karakter okumayı severseniz bu kitabı da bence çok seversiniz. Ben çoğu karakteri sevdim ve her birinin bölümünü okurken benimsedim. Entrika ve zamanın sosyetesini çok güzel aktarmıştı. Kitabın dinamiği oldukça iyiydi ve hiç sıkılmadan okuttu kendini hep sonraki bölümde ne olacağını merak ettim ben. Çevirisi de iyiydi. Herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum ama bence biraz eksikleri vardı. Bazı şeyleri biraz daha okumak isterdim sonrasını açıkçası. Bunun dışında yapacak başka bir eleştirim yok. Okumayı düşünen herkese şimdiden iyi okumalar dilerim.
Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Alexandre Dumas · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202037,3bin okunma