Lezzetli bir kitap
2026 3. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2026 17:35
Kitaba doyamadım. Hiç böyle lezzetli bir kitap okumamıştım. Eğer okursanız lütfen aç karnına okumayın. Tarihi kurgu okumayı sevmeyen birinin bile seveceği bir kitap. Osmanlı Saray Mutfağı, Saray entrikaları, kendini buluş, çözülmeyi bekleyen bir sır, yavaş yavaş adım adım hazırlanan planlar... Tüm bunların AŞK ile harmanlandığını düşünün. Bir de tüm bunların mutfakta gerçekleştiğini hayal edin şimdi. İmkansız gibi değil mi? İşte bunların hepsi bu kitapta ve öyle bir lezzetle yazılmış ki okurken hayran olmamak elde değil. Pir-i Lezzet'in aşkı için yaptıkları koskoca Devlet-i Aliyye'yi bile diz çöktürecek seviyede. Düşünün yani. Kitaptaki kelimelerden lezzet fışkırıyor Pir-i Lezzet'in yemeklerini tadanların hissettiği lezzet cümbüşünü bu kitapta kelimelerle tattım ben de ve tadı damağımda kaldı. Ki bu kitap Türkçe yazılıp 17 dile çevrilmiş. Kesinlikle HAK EDİYOR. Kitabın SON sayfasına kadar ana karakterin ismini bile bilmiyorsunuz. Öğrenince de ben mest oldum Tüm cihana ismini haykırasım var.... İsmi tüm bekleyişlerime değdi diyebilirim. Saygın Ersin önünüzde saygıyla eğiliyorum. Harika lezzette bir kitap yazmışsınız.
Duygu ve Düşünce
Pir-i LezzetSaygın Ersin · April · 20232,015 okunma